Archief

Van onze voorzitter

We gaan weer beginnen. Een nieuw seizoen waarin we op zoek gaan naar succes. Onze teams krijgen te maken met gemotiveerde tegenstanders. Dit betekent dat wij ze moeten voorbereiden op de wedstrijden die gaan komen.
En met wij bedoel ik iedereen in en buiten de vereniging. Steun in de zin van de juiste training en support tijdens de wedstrijden. Dit moet mogelijk zijn. We hebben een mooie sporthal en goede sporters. We zijn gedreven en willen kampioen worden. We gaan ervoor.

Samen staan we sterk en samen is het sleutelwoord. Aan het eind van afgelopen hebben we met elkaar afgesproken dat we ervoor willen gaan. Met elkaar is besloten dat iedereen in de vereniging iets doet. Samen moet het een succes kunnen worden. Dat hebben we met elkaar besloten.

Samen werken we ook aan meer promotie van LayBack Kampen. We spelen sportief, attractief en leuk basketbal. Op de website laten we elkaar weten hoe we gespeeld hebben en hoe we dat ervaren hebben. Ook via de lokale kranten werken we aan een publiciteit, verslagen van wedstrijden krijgen een vaste plek in de Brug. Kunnen we dit samen doen?

Namens het bestuur wens ik iedereen succesvol jaar toe.

Met sportieve groeten,
Bert van Eunen
Voorzitter LayBack Kampen