Goed voorbeeld doet goed volgen

Het is alweer oktober, nog even en de herfstvakantie breekt aan. Het basketbalseizoen is weer begonnen en wat een start voor U10.

Het is alweer oktober, nog even en de herfstvakantie breekt aan. Het basketbalseizoen is weer begonnen en wat een start voor U10. Een toernooi winnen. Geweldige prestatie. Gefeliciteerd. En uitgaande van het aloude bekende spreekwoord: “goed voorbeeld doet goed volgen”, zou er wel eens meer in het vat kunnen zitten.

De competitie is helaas met verlies voor de teams van U14 en U16 begonnen. Wellicht gaat het in de komende wedstrijden beter. In ieder geval succes gewenst en kop op. Komende week zijn er thuiswedstrijden voor de heren en voor het team U18. Laten we ze met z’n allen aanmoedigen.

De website ziet er cool uit. Mooi en overzichtelijk. Een virtuele ontmoetingsruimte voor ons allen. Het lijkt me geweldig als we daar onze wedstrijdervaringen met elkaar delen.

Dit seizoen gaan we werken aan een basis voor Lay Back Kampen. En daarmee bedoel ik dat we graag willen dat elk team dezelfde speelstijl gaat hanteren. De jongens en meisjes van U10 krijgen de basisvaardigheden onder de knie en daar zal gaandeweg het seizoen een begin gemaakt worden met een eigen stijl van spelen. Bij U14 en U16 komt de basis voor het toekomstige Lay Back te liggen. Met de trainers gaan we nadenken hoe we ons spelletje willen spelen en gaan we kijken wat daarvoor nodig is. We kiezen hiervoor omdat juist bij de jeugd de toekomst ligt en niet bij de oudjes zoals ondergetekende (44). De komende tijd zullen we hier meer aandacht voor hebben.

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe slogan, verras ons door in grote aantallen te reageren. Voor de komende weken iedereen veel succes bij het spelen van de wedstrijden, het fluiten en het tafelen (zie verder op de website).

Hartelijke groet,

Bert van Eunen

Voorzitter Lay Back Kampen

Geef een reactie