AlgemeenLedeninformatie

Ondersteuning lage inkomens: ‘Samen voor alle kinderen’

Heeft u een laag inkomen en heeft u niet de financiën om uw kind(eren) mee laten doen met bijvoorbeeld sport, muziek of uitjes? Dan komt u misschien in aanmerking komen voor financiële ondersteuning via ‘Samen voor alle kinderen’.

Het initiatief is niet alleen bedoeld voor gezinnen met een uitkering, maar voor alle personen met een laag inkomen, waaronder zzp’ers zonder werk en leerkrachten, schuldhulpverleners, jeugdhulpverleners of huisartsen die namens een kind een aanvraag kunnen indienen.

Aanvragen kunnen worden ingediend via de website van Samen voor alle kinderen, waarbij één aanvraag geldt voor meerdere kinderen binnen hetzelfde gezin. De bijdrage wordt direct aan de vereniging of leverancier uitbetaald en niet aan de aanvrager zelf. Voor meer informatie en aanvragen kunt u terecht op de website: https://www.kampen.nl/samen-voor-alle-kinderen