Het laatste NieuwsVacatures

Vacature: Secretaris Lay Back (vrijwilliger)

Tijd: Ongeveer 2 uur per maand

Functie: Als secretaris ben je het correspondentie adres van de vereniging. Je ontvangt mails van verschillende organisaties/verenigingen (5-10 per week). Denk hierbij aan de basketbal bond, gemeente etc. De meeste mails kun je doorsturen naar medebestuursleden, soms kun je deze zelf beantwoorden. Incidenteel zal er briefpost binnenkomen. Daarnaast heb je contact met het bestuur en is er 5-6 keer per seizoen een bestuursvergadering. De secretaris plant deze, in overleg met het bestuur, in en verzorgt de agenda en notulen. Per maand ben je, exclusief de vergadering, ongeveer 2 uur per maand bezig met je taken als secretaris.

Wil je meer informatie over deze functie? Stuur nu een mail naar secretaris@laybackkampen.nl