ArchiefHet laatste Nieuws

Spelers van U14 winnen 3×3 toernooi in Zwolle.

Zondag 26 februari deden Christiaan, Milan, Myron en Thijmen mee met een 3×3 toernooi in Zwolle.

Dit toernooi is een initiatief van heart4basket, een organisatie die op verschillende manieren geld verzameld voor jonge basketballers. Deze spelers hebben zelf onvoldoende financiële middelen om deel uit maken van een basketbalvereniging. De stichting zorgt voor de aanschaf van schoenen, tenues enz. De opbrengsten van dit toernooi ging volledig naar heart4basket. 

Alle spelers van U14 t/m U20 zijn de middag gestart met een gezamenlijke warming up onder leiding van Lenno Witteveen en JT Tiller, spelers van Landstede basketbal.

    

Hierna werden er wedstrijden gespeeld in poules. U14 zat bij twee teams in gevormd door ZAC U14-1 en een meiden U16 team. Tegen alle teams werd twee keer gespeeld. Dit beloofde een mooie uitdaging te worden… Vier wedstrijden werden makkelijk gewonnen, zelfs van de lange meiden van ZAC U16! Er zat alleen een erg goed team bij, waar de eerste wedstrijd gelijk tegen gespeeld werd. De winnaar kwam uit de allerlaatste wedstrijd. In deze wedstrijd was duidelijk dat onze spelers de meeste energie hadden op zo’n intensieve dag. Er werd met 4 punt verschil gewonnen!! Het was een hele leuke dag met veel uitdaging en een goed georganiseerd toernooi, waar we zeker terugkeren.