ArchiefHet laatste Nieuws

U12 strijdend ten onder tegen de reuzen uit Zeewolde

Springen, maar toch niet eens bij de bal kunnen als de tegenstander hem even boven het hoofd houdt. Onze langste speler was ongeveer zo groot als hun kleinste speler. Eten ze buiten Kampen andere dingen? Hoe dan ook, dit was het verhaal van onze U12 tegen de Snipers U12 uit Zeewolde in het ‘kort’. 

Toch hebben ze weer eens gestreden voor wat ze waard waren. Bij de warming up werd gezegd dat de tegenstander zeker de 100 punten zou gaan halen, maar de coach zei dat dat ons niet ging overkomen! En het is niet gebeurd, omdat iedereen de hele wedstrijd keihard zijn of haar best deed. Het werd zelfs even een beetje spannend in de tweede en derde 4 minuten, toen er een andere manier van verdedigen werd gekozen en ze gedurende 4 minuten maar 1 keer tot een score kwamen en wij een beetje dichterbij kwamen. Een heel goede prestatie. Toch ging gaandeweg de energie eruit, waardoor het uiteindelijk 82-17 werd. 

Om te zorgen dat de grote inspanning beloond werd (en om de groei nog eens een klein impulsje te geven ;-)) werd de avond maar geëindigd met een bezoekje aan de McDonalds. En die werd met een overwinningskreet gevierd (zie foto)!