Archief

Wedstrijdverslag Lay Back U14 – Rebound’73 U14

Afgelopen vrijdag speelde U14 de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Dit keer stond het ervaren team van Rebound’73 tegenover ons. Het eerste kwart hadden we het net als vorige week weer erg zwaar en stond de verdediging niet goed. Vooral de nr.9 van Rebound’73 was, mede door zijn lengte lastig te verdedigen en scoorde punt na punt. Rebound’73 verdedigde wel goed en maakte het onze jongens erg moeilijk om te scoren. We stonden na 10 minuten dan ook 6-27 achter.

Het tweede kwart hadden we alles veel beter voor elkaar en hebben de jongens laten zien wat ze kunnen. Er werden een paar mooie aanvallen opgezet en goed verdedigd. De teams waren in dit kwart aan elkaar gewaagd en dat zorgde voor een score van 10-12. Nu volhouden, was wat er in de rust werd gezegd tegen elkaar. Helaas gebeurde dit niet. In het derde kwart kregen we 21 punt tegen en zelf scoorden alleen Myron(14 punt totaal) en Twan(10 punt totaal) allebei 2 keer.

Het vierde kwart werd er wel weer goed verdedigd en kregen we maar 11 punt tegen. Helaas scoren we zelf te weinig om dan een aanhaalslag te maken en ook een kwart te winnen. Al met al weer een wedstrijd waarin we vlagen zien van wat de jongens kunnen, maar nog te weinig om goed mee te kunnen met goede tegenstanders. We hopen dit team in het voorjaar meer weerstand te kunnen geven, hier gaan we hard aan werken. Nu op naar de volgende wedstrijd, zaterdag uit tegen Ceres.