Archief

Lay Back U-10 kampioen!

Laten we beginnen bij het begin. Na een jaar enkel getraind te hebben, sommige spelers zelfs twee, werd het U-10 team ingeschreven voor de toernooiencompetitie. Niet wetende wat ons te wachten stond gingen wij in september ietwat zenuwachtig naar Zwolle voor het eerste toernooi.

 

Het bleek dat het vele trainen toch haar vruchten afwierp, op dit toernooi werd alles gewonnen en dit gebeurde ook bij de toernooien die daar op volgden, toernooien die gezien kunnen worden als een soort van voorrondes. Aan de hand van de resultaten en uitslagen werden de poules ingedeeld voor het tweede deel van het seizoen. In februari kregen wij het nieuws dat we ingedeeld waren in poule B. We hadden natuurlijk op poule A gehoopt, maar blijkbaar waren er teams die nog dikker hadden gewonnen…

 
Poule  B dus, met de Orca’s, de Snipers, Vuas en ZAC als tegenstanders waar we 6 toernooien tegen moesten spelen voor de keiharde punten. Vooral de Snipers waren een lastige tegenstander, waarvan we zowel van gewonnen als verloren hebben. Het laatste toernooi begonnen we met een tweede plaats, op één punt achter de Snipers. We moesten wederom tegen alle teams een keer spelen dus we hadden het gelukkig in eigen hand. Gelukkig wisten we alles te winnen die dag, kwamen we één punt boven de Snipers te staan en wonnen we de beker, de medailles en de taart!
 
Volgend jaar gaat het U-10 team als U-12 de reguliere competitie in en we moeten zeggen, niet alleen die taart smaakte naar meer: die beker helemaal!
 
Groet van een trotse trainer!