U14 oefent in Wilsum:

Omdat de competitie voor U14 2 weken stil lag heeft U14 op vrijdag 15 februari een onderlinge oefenwedstijd gespeeld in de sporthal in Wilsum. Dit is mede mogelijk gemaakt door het bestuur en van Lay Back en Leon als trainer van U14. 

Omdat het aantal spelers van U14 de afgelopen tijd flink is toegenomen waren er voldoende spelers beschikbaar om 2 gelijkwaardige teams samen te stellen. Het teams werden aangevuld met 3 gastspelers uit Wilsum: Gera Boeve, Patrick Goudbeek en Lidian Esselink. Dit was zeker de moeite waard want al snel vonden ook de gastspelers hun draai binnen de teams en wisten Gera en Patrick zelfs punten te scoren. 
Door het fanatieke spel en lange speeltijd voor alle spelers keek een ieder aan het eind van de partij moe maar voldaan terug op een geslaagde oefenpartij.

 

Geef een reactie

Scroll naar boven