Archief

U12 wint overtuigend van Snipers!

Na de eerste wedstrijd vorige week tegen Rebound te hebben gewonnen, zet het succes zich deze week voort. Zaterdagmiddag om 15.00 uur vertrok U12 naar Zeewolde voor de match tegen de Snipers.

Het eerste kwart werd direct een flinke voorsprong opgebouwd. Door de scores van Mathijs, Jan, Abel en Boaz stond na 8 minuten al een voorsprong van 5-18 op het bord. Ook Emircan Topcu wist in het tweede kwart een aantal punten binnen te slepen, waardoor het team de rust in kon gaan met een ruststand van 9-30. De tweede helft werd op dezelfde overtuigende manier gespeeld. Met een goede opbouw van het spel en sterke passes wisten de spelers elkaar goed te vinden. In het laatste kwart, kwam door de score van Oberon de Ruiter, de voorsprong op de Snipers al op 50 punten uit.  De wedstrijd werd afgesloten met een prachtige cijfers: 11-71. Doordat bij U12 nog de regel geldt dat bij een verschil van 50 punten niet meer wordt doorgeteld, is de officiële eindstand van de wedstrijd 9 – 60 geworden. Een super resultaat! Bekijk hieronder de foto’s!