We lopen weer meešŸ€šŸ’ŖšŸ»

Op maandag, dinsdag en woensdag hebben we startnummer 4. Start is om 18:00.

Donderdag hebben we startnummer 20. Start is dan om 19:30

 

Beste leden,

Na wederom een gek seizoen waar we meer niet dan wel konden basketballen, is dan nu de zomervakantie aangebroken. Gelukkig hebben we de laatste maanden van het seizoen toch nog buiten en later binnen kunnen trainen. We hopen dat we na de zomervakantie weer ‘normaal’ aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen EN het seizoen af kunnen maken.

De trainingen starten weer op woensdag 25 augustus. De wedstrijden zullen half september weer van start gaan en houd daarbij de website en de app in de gaten.

In het nieuwe seizoen gaan er een aantal dingen veranderen. Beide U18 teams komen te vervallen. Door het niveauverschilĀ is samenvoegen geen optie en los van elkaar zijn beide teams net te klein.

Daarom gaan alle U18 leden niet door naar de U20, maar gaan ze samen spelen met de heren. Dit betekent dat we in het nieuwe seizoen voor het eerst sinds jaren weer 2 heren teams hebben.

Daarnaast hebben we net als afgelopen seizoen een U10, U12, U14 en een U16 team. Al deze teams zijn gemengd, wat betekent dat ook de meisjes een groot aandeel hebben in de teams.

Bijgevoegd kun je de teamindeling vinden. Zoals vermeld zijn er voldoende trainers, maar voor de U16 is er nog een coach nodig. We hopen voor de start van het seizoen een coach voor dit team te hebben, dus mocht u interesse hebben, schroom niet en neem contact op met het bestuur.

Aangezien beide U18 teams komen te vervallen, komt er ook een kleine wijziging in de trainingstijden. De tijden worden als volgt:

18.00 uur – 19.15 uur:Ā  U10, U12, U14

19.15 uur – 20.45 uur:Ā  U16, H1, H2

20.45 uur – 22.15 uur:Ā  Recreanten

Mochten er vragen zijn n.a.v. dit bericht, neem dan contact op met je trainer, of Leon Liefers (secretaris).

Rest mij nog om een ieder een hele fijne zomervakantie teĀ wensen en hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur

Leon Liefers.

https://www.laybackkampen.nl/wp-content/uploads/2021/07/teamindeling-2021-2022.xlsx

Beste leden,
Alweer geruime tijd ben ik actief binnen het bestuur van Lay Back. Ik ben gestart met de ledenadministratie en heb later ook de rol van secretaris op mij genomen. Daarnaast speel ik bij de heren en ben ik jarenlang trainer/coach geweest van de huidige U18-1. Al deze vrijwilligerstaken werden mij het afgelopen seizoen te veel naast mijn werk en gezin en daarom heb ik besloten om de taak van ledenadministratie naast mij neer te leggen. Ik blijf nog wel actief als secretaris.
Enkele weken geleden heeft Peter van der Winden contact opgenomen en aangegeven om deze leuke taak over te nemen, waarvoor wij hem als bestuur erg dankbaar zijn. Vrijwilligers zijn schaars en lastig te vinden.
Inmiddels is de overdracht voltooid en is Peter aan de slag gegaan.
De contactgegevens blijven hetzelfde, namelijkĀ ledenadministratie@laybackkampen.nl
Peter, via deze weg heel veel succes en nogmaals bedankt!
Met sportieve groet,
Leon Liefers.