fluiten en tafelen

Regels bij fluiten en tafelen

Als speler van onze vereniging, ga je vanaf het moment dat je in U12 speelt tafelen bij wedstrijden van andere teams. Zodra je 16 jaar bent, kan je je scheidsrechter diploma halen via de vereniging en zullen we je inplannen om wedstrijden te fluiten. Dit staat ook in ons huishoudelijk reglement.

We maken het schema ruim van te voren bekend voor een half seizoen. Hierdoor kan je op tijd plannen dat je aanwezig bent.
Mocht je toch niet kunnen, dan moet je zelf vervanging regelen. Er is een app groep voor de scheidrechters en een app groep voor de tafelaars. Hierin kan je onderling ruilen van dienst. Gewoon aangeven dat je niet kan is uiteraard niet voldoende. Er moet echt iemand geregeld worden om jouw dienst over te nemen.
Als je toch niet op komt dagen, dan zullen wij de volgende sancties opleggen:

-Bij een 1e keer niet op komen dagen betaal je een boete van €20. Deze boete wordt geïnd met de contributie. €10 van dit bedrag gaat naar de persoon die we op dat  moment moeten regelen om naar de sporthal te komen om jouw dienst over te nemen en €10 gaat naar de vereniging.
-Bij een 2e keer niet op komen dagen betaal je een boete van €20. Deze boete wordt geïnd met de contributie. . €10 van dit bedrag gaat naar de persoon die we op dat  moment moeten regelen om naar de sporthal te komen om jouw dienst over te nemen en €10 gaat naar de vereniging.
Hiernaast speel je de eerstvolgende wedstrijd een halve wedstrijd niet mee. Je bent wel aanwezig op de bank.
-Bij een 3e keer niet op komen dagen betaal je een boete van €20. Deze boete wordt geïnd met de contributie.  €10 van dit bedrag gaat naar de persoon die we op dat  moment moeten regelen om naar de sporthal te komen om jouw dienst over te nemen en €10 gaat naar de vereniging.
Hiernaast speel je de eerstvolgende wedstrijd niet mee. Je gaat tijdens deze wedstrijd fluiten of tafelen.
-Bij een 4e keer niet op komen dagen beslist het bestuur over de sanctie.

Hieronder vind je ons schema vanaf januari 2023
https://www.laybackkampen.nl/wp-content/uploads/2020/08/fluiten-en-tafelen-1e-helft-2020-1.xls