Afscheid oud voorzitter Cor Liefers

We hebben afscheid genomen van een betrokken mens. Voor ons gevoel nog maar net gestopt met basketballen. We denken aan Cor ieder op zijn eigen wijze.

Voor Lay Back Kampen was hij een van de oprichters van basketbal. Gedreven door het mooie spel en de dynamiek die daar in zit. Betrokken, vriendelijk, een aimabel mens. Maar ook gedreven als hij fel werd geattaqueerd en daar niet voor gefloten werd. Dan kreeg de scheidsrechter het in niet mis te verstane woorden wel te horen. Maar altijd binnen de grenzen van het fatsoen. Sportief en respectvol.

De laatste jaren werd het conditioneel wel wat minder, maar vechtlust en inzet bleven groot. Een wedstijd miste hij nooit en lay-ups zelden. Als hij de ruimte kreeg dan schoot hij zijn 3-punters en loepzuiver in. Als speler nam hij afscheid met een kampioenschap.

Ook nadat hij gestopt was met basketballen bleef hij de wedstrijden van zijn club bezoeken. Een vast plek op de tribune, met dochter Miranda aan zijn zijde en kleinzoon Myron aan het spelen en kijken naar de wedstrijden van zijn zoon Leon.

Cor, we zullen je missen.

Namens basketballend Kampen willen we Inge en de familie Liefers sterkte wensen.

Bestuur Lay Back Kampen
Bert van Eunen