We lopen weer mee­čĆÇ­č嬭čĆ╗

Op maandag, dinsdag en woensdag hebben we startnummer 4. Start is om 18:00.

Donderdag hebben we startnummer 20. Start is dan om 19:30

teamindeling 2022-2023

Hieronder zien jullie de nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen. Vanaf woensdag 8 juni zullen we in de nieuwe samenstellingen gaan trainen.

2022/2023
U10
Taha
Akif
Ata
Stefano
Waylon
Lukas
trainer:Cedric
U12
Roan
Carter
James
Djamel
Efe
Anke
Milaad
Ja├Ćro
Harun
Malik
Benjamin
Meldja bankspeelster U14
trainers: Alex en Lukas
U14
Jonathan
Elea
Landon
Juda
Elias
Baran
Hidde
Myint
Sophie
Nazli bankspeelster U16
trainer: Bert en Amy(coach)
U16-1
Silva
Khosi
Luca
Carey
Alper
Sepp
Rosa-julia
Brandon
U16-2
Joshua
Jildou
Adrian
Dami
Otto
Xander
Ye Htet
Merijn
trainers beide U16 teams: Gosse en Tim
Heren 1
Leon
Myron
Maurice
Milan
Alex
Shaquer
Rene
Ryan
Daniel
Rob
Davey

Corona regels vanaf 1 februari

De onderstaande maatregelen voor (binnen)sport zijn gebaseerd op de beschikbare informatie van de gemeente, de rijksoverheid en NOC*NSF.

Deze gelden voor alle wedstrijden en trainingen bij Lay Back Kampen.

Een coronatoegangsbewijs (QR-code) is verplicht:
– Bij het betreden van alle binnensportlocaties voor personen van 18 jaar en ouder. Dit geldt voor sporters en publiek.
– Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, scheidsrechters en tafelaars.
-Ouders en begeleiders die meerijden naar uitwedstrijden, moeten als publiek wel een coronatoegangsbewijs tonen.
-Voor sportkantines gelden dezelfde regels als voor de horeca. Voor het toegang krijgen tot de horeca en het buitenterras is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig. Ook draag je hier een mondkapje als je niet zit.

Hiernaast is vanaf 13 jaar een mondkapje verplicht bij verplaatsingen voor spelers en publiek. Als je het veld betreed of zit mag deze af.

Als vereniging hebben we er hierdoor een flinke taak bij gekregen, maar zijn we vooral blij dat we weer mogen sporten.
Om deze taak goed uit te kunnen voeren, gaan we werken met tijdsblokken bij de ingang. Zo voorkomen we dat er urenlang iemand bij de deur moet staan. Buiten deze tijdsblokken is de deur op slot.

De ingang voor de wedstrijden is de voordeur. Deze kan alleen van binnenuit geopend worden.
We vragen alle teams om 30-45 minuten voordat de wedstrijd begint bij de voordeur te zijn. Publiek vragen we om 15-30 minuten voordat de wedstrijd begint aanwezig te zijn. Vanaf 5 minuten voordat de wedstrijd begint, is er niemand meer bij de deur aanwezig doordat deze personen dan moeten fluiten of tafelen en kan publiek dus niet meer naar binnen.

Publiek mag tot 22:00 aanwezig zijn.

De belangrijkste basisregels blijven van kracht:
– 1,5 meter afstand houden.
– Was vaak en goed uw handen.
– Schud geen handen.
– Hoest en nies in uw elleboog.
– Blijf bij klachten thuis en laat je testen bij de GGD.

 

Beste leden,

Na wederom een gek seizoen waar we meer niet dan wel konden basketballen, is dan nu de zomervakantie aangebroken. Gelukkig hebben we de laatste maanden van het seizoen toch nog buiten en later binnen kunnen trainen. We hopen dat we na de zomervakantie weer ‘normaal’ aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen EN het seizoen af kunnen maken.

De trainingen starten weer op woensdag 25 augustus. De wedstrijden zullen half september weer van start gaan en houd daarbij de website en de app in de gaten.

In het nieuwe seizoen gaan er een aantal dingen veranderen. Beide U18 teams komen te vervallen. Door het niveauverschil is samenvoegen geen optie en los van elkaar zijn beide teams net te klein.

Daarom gaan alle U18 leden niet door naar de U20, maar gaan ze samen spelen met de heren. Dit betekent dat we in het nieuwe seizoen voor het eerst sinds jaren weer 2 heren teams hebben.

Daarnaast hebben we net als afgelopen seizoen een U10, U12, U14 en een U16 team. Al deze teams zijn gemengd, wat betekent dat ook de meisjes een groot aandeel hebben in de teams.

Bijgevoegd kun je de teamindeling vinden. Zoals vermeld zijn er voldoende trainers, maar voor de U16 is er nog een coach nodig. We hopen voor de start van het seizoen een coach voor dit team te hebben, dus mocht u interesse hebben, schroom niet en neem contact op met het bestuur.

Aangezien beide U18 teams komen te vervallen, komt er ook een kleine wijziging in de trainingstijden. De tijden worden als volgt:

18.00 uur – 19.15 uur:┬á U10, U12, U14

19.15 uur – 20.45 uur:┬á U16, H1, H2

20.45 uur – 22.15 uur:┬á Recreanten

Mochten er vragen zijn n.a.v. dit bericht, neem dan contact op met je trainer, of Leon Liefers (secretaris).

Rest mij nog om een ieder een hele fijne zomervakantie te wensen en hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur

Leon Liefers.

https://www.laybackkampen.nl/wp-content/uploads/2021/07/teamindeling-2021-2022.xlsx

Beste leden,
Alweer geruime tijd ben ik actief binnen het bestuur van Lay Back. Ik ben gestart met de ledenadministratie en heb later ook de rol van secretaris op mij genomen. Daarnaast speel ik bij de heren en ben ik jarenlang trainer/coach geweest van de huidige U18-1. Al deze vrijwilligerstaken werden mij het afgelopen seizoen te veel naast mijn werk en gezin en daarom heb ik besloten om de taak van ledenadministratie naast mij neer te leggen. Ik blijf nog wel actief als secretaris.
Enkele weken geleden heeft Peter van der Winden contact opgenomen en aangegeven om deze leuke taak over te nemen, waarvoor wij hem als bestuur erg dankbaar zijn. Vrijwilligers zijn schaars en lastig te vinden.
Inmiddels is de overdracht voltooid en is Peter aan de slag gegaan.
De contactgegevens blijven hetzelfde, namelijk ledenadministratie@laybackkampen.nl
Peter, via deze weg heel veel succes en nogmaals bedankt!
Met sportieve groet,
Leon Liefers.

Vacature ledenadministratie en algemeen bestuurslid

Vacature ledenadministratie en algemeen bestuurslid.

Per direct zijn wij op zoek naar iemand die binnen onze vereniging de ledenadministratie wil doen. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar aanvulling van ons bestuur en zoeken wij daarvoor een algemeen bestuurslid.

Taken ledenadministratie.

De taken van de ledenadministratie zien er als volgt uit:

– Beantwoorden e-mails (hierbij gaat het om mogelijk ge├»nteresseerden en mensen die lid willen worden, of leden die op willen zeggen).
– Aan en afmelden van leden in Sportlink en ledenlijst.
– Bijwerken contributie bestand en versturen hiervan.
– Aanwezig bij bestuursvergadering (1x per 2 maand gemiddeld)
– Controleren aanvraag jeugdsportfonds.

Gemiddeld bent u hier ongeveer 5 uur per maand mee bezig, afhankelijk van het aantal nieuwe leden, of leden die op willen zeggen.

Taken algemeen bestuurslid.

Als algemeen bestuurslid bent u niet verantwoordelijk voor specifieke taken. Het is belangrijk om bij de bestuursvergadering aanwezig te zijn (ongeveer 1x per 2 maand). Daarnaast kunt u taken oppakken die voortkomen vanuit de bestuursvergadering en die niet specifiek bij een functie horen.

Interesse? Neem gerust contact op met Leon Liefers, secretaris@laybackkampen.nl of Bert van Eunen, voorzitter@laybackkampen.nl