Archief

Lay Back bezoekt wedstrijd Landstede Basketbal

Op zondag 7 januari vertrok Lay Back met 30 leden richting Zwolle. Om 14.00 uur stond de eredivisie wedstrijd Landstede Basketbal tegen ZZ Leiden op het programma. Rond 13.00 uur vertrokken we vanuit Kampen. Aangekomen in Zwolle was het al volle bak in het Landstede Sportcentrum. We zochten een mooie plek en zagen een spannende wedstrijd.

Het eerste kwart begon de koploper uit Leiden sterk, maar Landstede kwam knap terug en sloot het 1e kwart af met een 22-21 voorsprong. Het 2e kwart was duidelijk voor de koploper en in de rust stond het 34-41.

Werk aan de winkel voor de ploeg uit Zwolle. En hard werken kun je wel overlaten aan Landstede, want met een sterk 3e en 4e kwart zag Lay Back dat Landstede Basketbal de overwinning pakte en de koploper met een 69-65 nederlaag naar huis stuurde.

Al met al een leuke middag met een prachtige basketbal wedstrijd!