Sportief, spannend en gezellig druk! Met die woorden kunnen we het tweede ouder-kind toernooi goed samenvatten. Verdeeld over de avond speelden eerst ouders, broer(tje)s, zussen, klasgenootjes of vriendjes en vriendinnetjes mee, eerst met de U10/12 en U14 leden, en later met de U16. En wat zagen we een talenten die we nog niet kenden. Ouders renden dat zich in het zweet, en iedereen ging voor de winst. Natuurlijk konden kinderen ook nog even ruiken aan hoe het is om te zweven en af te ronden met een dunk.
Van dit alles zijn vele foto’s gemaakt. Ze komen allemaal op de site. Hierbij alvast de foto’s van het eerste deel van de avond (U10/12 en U14). De rest volgt zo snel mogelijk.
De winnaars van het U10/12/U14 ouder-kind toernooi waren Jesse, Luca, Daan en ouders. Gefeliciteerd!!

Geef een reactie