Basketballes en doelgerichtheid, dat zijn de woorden die opkomen als je de wedstrijd van 23 november 2012 zou moeten beschrijven die Lay Back U18 speelde tegen Red Giants U18 (Meppel). Geen moment kon Lay Back U 18 ook maar aanklampen, hoe had het ook streed, zowel aanvallend als verdedigend. 'Het zat er niet in' was dan ook een veelgehoord commentaar van het publiek bij deze wedstrijd, die verloren werd met 27-117.

Maar je hebt het dan ook wel over een tegenstander die op de tweede plaats in de competitie staat. Leon Helleman werd tijdens deze wedstrijd weliswaar topscorer van Lay Back met 10 punten, maar hij mocht door foutenlast de wedstrijd helaas niet afmaken. Wie weet hadden er dan nog wel een paar extra punten in gezeten en was de eindstand wat draaglijker geworden. Het vroegtijdig het strijdveld moeten verlaten overkwam Leon echter niet als enige speler van Lay Back. Uiteindelijk waren er maar liefst liefst drie spelers van Lay Back die door foutenlast de wedstrijd niet mochten afmaken. Het toont wel de strijd aan waarmee Lay Back in ieder geval heeft geprobeerd het Meppel zo lastig mogelijk te maken. Enerzijds zijn dit wedstrijden die je zo snel mogelijk wil vergeten, anderzijds zijn dit juist de wedstrijden die je doen beseffen hoeveel groeimogelijkheden er nog in ons U18 team zitten. Naarmate het seizoen vordert zullen we zien dat U18, onder leiding van de teruggekeerde trainer Steffan Nikolic, zich dit soort wedstrijden niet snel meer zullen laten overkomen!

Interview met de voorzitter

Promo Lay Back

Fluit en tafelen! 2e seizoenshelft 2016/17

Contributie Seizoen 2016/2017

Om de contributie een beetje gelijkmatiger over het seizoen te verdelen heeft het bestuur besloten om de data van de contributie voor volgend seizoen iets aan te passen.

Alle informatie >

Lay Back op de Radio bij RTV IJsselmond!

Deel LayBackKampen.nl