Basketballes en doelgerichtheid

Basketballes en doelgerichtheid, dat zijn de woorden die opkomen als je de wedstrijd van 23 november 2012 zou moeten beschrijven die Lay Back U18 speelde tegen Red Giants U18 (Meppel). Geen moment kon Lay Back U 18 ook maar aanklampen, hoe had het ook streed, zowel aanvallend als verdedigend. 'Het zat er niet in' was dan ook een veelgehoord commentaar van het publiek bij deze wedstrijd, die verloren werd met 27-117.

Maar je hebt het dan ook wel over een tegenstander die op de tweede plaats in de competitie staat. Leon Helleman werd tijdens deze wedstrijd weliswaar topscorer van Lay Back met 10 punten, maar hij mocht door foutenlast de wedstrijd helaas niet afmaken. Wie weet hadden er dan nog wel een paar extra punten in gezeten en was de eindstand wat draaglijker geworden. Het vroegtijdig het strijdveld moeten verlaten overkwam Leon echter niet als enige speler van Lay Back. Uiteindelijk waren er maar liefst liefst drie spelers van Lay Back die door foutenlast de wedstrijd niet mochten afmaken. Het toont wel de strijd aan waarmee Lay Back in ieder geval heeft geprobeerd het Meppel zo lastig mogelijk te maken. Enerzijds zijn dit wedstrijden die je zo snel mogelijk wil vergeten, anderzijds zijn dit juist de wedstrijden die je doen beseffen hoeveel groeimogelijkheden er nog in ons U18 team zitten. Naarmate het seizoen vordert zullen we zien dat U18, onder leiding van de teruggekeerde trainer Steffan Nikolic, zich dit soort wedstrijden niet snel meer zullen laten overkomen!

Fluit en tafelschema! Seizoen 2014/2015!

BONI deelt uit!

Voorlopige teamindeling

Beste leden, bijgaand de voorlopige teamindeling voor de eerste training. Na de eerste training zullen we de definitieve indeling bekend maken voor wat betreft deelname aan training en wedstrijden voor de verschillende leeftijdsgroepen.

> Bekijk de teamindeling

Te koop

Originele AND basketbalschoenen maat 42,5
Prijs EUR 30,-Tel.: 06 21 57 27 85
Klaas van den Berg

Activiteiten Commissie

• Mail TIPS/Activiteiten door of neem contact op!

Ellen van de Berg & Alie Wiegmink

Foto albums

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Deel LayBackKampen.nl

Lay Back Tweets

Wedstrijd u16-2 (Ceres Emmeloord tegen Layback Kampen) Eindelijk gewonnen! - bit.ly/PxR6Jj

zaterdag 05 april 2014 via Twitter Web Client • 1 retweets

U18 kan kampioenschap niet meer ontgaan na dubbele zege op nr twee - bit.ly/1fkNccx

woensdag 26 maart 2014 via Twitter Web Client

Tweede editie van Streetball Masters Meppel - Red Giants - bit.ly/1dsN9jN

woensdag 26 maart 2014 via Twitter Web Client

 

Lay Back Agenda